Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättBortom Tiden

Författare: Smilla LD. Larsson

Emmy är femtonåringen som drömmer om Eddie Johnson, den skinande stjärnan från USA, hennes idol. Hon skulle göra vad som helst för att få Eddie Johnsons autograf, men det kan hon inte. Under 90-talet dog han, och tyvärr finns det ingen chans för henne att träffa honom. Eller?

Strax efter att dem flyttat från Bäckhamn träffar hon Tristan, och tillsammans finner dem en mystisk sak i skogen. Det liknar ingenting dem någonsin sett, något som egentligen bara verkar skräpa ned. Men något lockar deras intresse, iallafall Emmys, för på baksidan av den står hennes namn inristat. Och det är där hennes jakt efter svar börjar, men resan blir större än hon tänkt sig, för det hon inte vet är att den mystiska saken hon och Tristan hittat är inget mindre än en tidsmaskin...!


Smilla LD. Larsson

Bortom tiden är en berättelse skriven av Smilla LD. Larsson som är 13 år gammal. Hon bor och är uppväxt i en by utanför Luleå. Skrivandet är ett stort intresse för henne och har varit det sedan hon var åtta år, då hon började skriva tillsammans med en kompis. Övriga intressen hon har är att rita och spela piano.


Antal sidor: 166Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband, limhäftning - 1009:- (2:a boken 505:-)
Mjukband, limhäftning - 841:- (2:a boken 421:-)
Spiralbindning - 741:- (2:a boken 371:-)
Pocket (svart/vit inlaga) - 155:-

1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej pocket.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close