Du har överstigit gränsen för 50 tecken.
Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättBlåst PÅ Allt

Författare: Kjell Larsson

BLÅST PÅ ALLT
I denna bok lämnar den kände tidigare fastighetskungen i NORRLAND ut sig helt.
Kjell Larsson är den omstridde person som på 8 år byggde upp det största privatägda fastighetsbolaget i Norrland till ett värde av 1,5 miljarder kronor. Men i fastighetskrisen på tidigt 90 tal gick Kjell i likhet med nittio procent av fastighetsbolagen i konkurs. I denna bok skildrar Kjell om sina möten med Norges Handelsminister som han hade möten med under sin uppbyggnad av Olympiabyn i Lillehammer inför OS 1994. Sina möten med Greklands Handelsminister samt med Borgmästaren i Rhodos i samband med marknadsföringen av sin förmultningstoalett BIOLETT. Allt trevligt som hände honom som inbjuden till Nobelfesten på Stockholm stadshus. Kjell berättar om sitt möte med Engelska Hovet samt prins Andrew som han åt frukost med. Hur han av en tillfällighet på en semester hälsade och småpratade med Fidel Castro. Kjell berättar öppenhjärtligt om alla sina utlandsbolag som han hade under 80 talet. Även det äventyrslystna privatlivet med kvinnor talar han helt öppet om. Men det som på senare tid mest skrivits om samt varit inslag på i Rikspress, Riks TV och Radio är hans skilsmässa där han berövats allt han byggt upp. Kjell byggde på endast tre år upp ett företag i Frisörbranschen,TRUDES FRISÖRER till Sveriges Största Frisörkedja med över hundra frisörer anställda i salonger över hela Sverige. Men Kjell hade skrivit alla sina företag, tillgångar och miljoner på sin hustru och tappade allt i vad som har kommit att kallats Sveriges Smutsigaste Skilsmässa. Efter sviterna av fastighetskonkursen på 90 talet hade Kjell skrivit allt på sin hustru. I denna bok berörs ALLT. Samt hur han som tidigare var Sundsvalls rikaste person med en förmögenhet på 300 miljoner blev utelåst från sin villa där han bott i 25 år och fick sova på Järnvägsstationen. De personer som han har sparad dokumentation på har även namngivits i denna bok.
Detta är berättelsen om hur en ung pojke från Njurunda byggde upp ett miljardföretag samt utan omsvep hur det gick till när han tappade allt. Man får också en inblick över hur rättsväsendet fungerar eller rättare sagt inte fungerar.
DETTA ÄR BOKEN SOM SKAKAR OM.

Detta är boken som innehåller alla pikanta historier.


Kjell Larsson

FÖRFATTARE. KJELL LARSSON
Kjell Larsson är fullblodsenteprenören från Sundsvall som byggt upp en mängd företag under sin storhetstid. 70 tal Byggföretaget BYGGSERVICE Kjell Larsson AB, 80 tal APEX fastighetsbolag, 90 tal Försäkringsbolaget AKTSAM,00 tal TRUDES FRISÖRER. I sviterna från fastighetskrisen i Sverige på 90 talet då Kjell jagades av bankerna valde Kjell att skriva allt på sin hustru. I skilsmässa 2014 tappade Kjell allt då hans hustru tack vare ett äktenskapsförord tog ( stal ) alla miljoner. I dag lever Kjell som fattigpensionär.


Antal sidor: 388Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 239:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close