Skip to main content

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal *
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättVänligen rotera skärmen till liggande orientering

Livsviktigt

Författare: Linda Hou

Bläddra i boken

En självbiografisk bok med texter från min tid som sjuk i psykisk ohälsa. Det var först ett sätt för mig att bearbeta det jag gick igenom när jag låg inlagd för första gången, men snart insåg jag hur mycket jag har som jag vill dela med mig utav.

Den här textsamlingen skrevs under 2018-2019, och det mesta är i form av dagboksanteckningar. Jag har alltid gillat att skriva för att bearbeta tankar och känslor, det hjälper mig att förstå mig själv bättre och det har också fungerat som ett sätt att ventilera tankar när det gör som ondast och jag inte vill prata med någon alls.

Just att prata om mitt mående har alltid varit svårt för mig, och jag har under stora delar av mitt liv stängt inne mycket av det jag har känt och upplevt. När jag var arton år öppnade jag upp ett privat konto på instagram där jag kunde skriva helt fritt och prata med främlingar på nätet utan att vara rädd för att bli dömd på något sätt. Där kunde jag vara hundra procent ärlig, och några år senare bestämde jag mig för att dela bitar av min resa även på mitt vanliga instagramkonto där mina vänner och familj kunde ta del av det jag skrivit. För jag tänker inte längre skämmas.


Linda Hou

Linda Hou är uppväxt i Norrköping men är numera bosatt i Stockholm. Med en bakgrund i musik har det kreativa alltid varit en central del i livet. Våren 2016 blev hon tvungen att avbryta musikstudierna på grund av insjuknande i psykisk ohälsa, och sen dess har skrivandet varit i fokus.


Antal sidor: 124Prisexempel, 1 exemplar
Hårdband Premium, omslag och inlaga i färg - 977:- (2:a boken 488:-)

Hårdband Basic, svart/vit inlaga - 223:-
Mjukband Premium, omslag och inlaga i färg - 793:- (2:a boken 397:-)

Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 151:-
Spiralbindning, omslag och inlaga i färg - 708:- (2:a boken 354:-)


1/2 priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! Rabatten dras av automatiskt när du ökar antalet böcker. Obs! Gäller ej Basic.Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close