Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Maxi
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*



Önskat betalningssätt



Handbok för matälskare

Författare: Viktor Ellström

Detta är en bok för dig som vill lära dig mer om mat, bakning, mathantverk, godis, desserter, ost & charkuteritillverkning och mycket mer därtill!

Med tydliga beskrivningar och handgjorda illustrationer förklarar jag så mycket jag möjligen kan för att du ska förstå vad du gör, hur du ska göra det och varför du ska göra det.

Detta är recept jag använder dagligen, både till vardags och på jobbet!

Boken är indelad i tio kapitel. Hårt och mjukt bröd, äta med händer-mat, äggrätter, grönsaksrätter, fisk, kött & fågel, tillbehör, desserter, fika/godis & basrecept

Jag är säker på att du som köper den, inte kommer ångra dig!


Viktor Ellström

Jag heter Viktor Ellström och har lagat mat i lite drygt tio års tid nu. När jag gick i restaurangskolan vann jag gymnasie-SM och årets kockelev. Året efter studenten vann jag även nordiskt mästerskap för unga kockar.
Jag är en energisk matlagare som alltid strävat efter att förstå vad jag gör och varför jag gör saker på ett visst vis. Det är ett starkt ord, men jag hatar frasen "så har jag alltid gjort" och älskar frågan "varför?"

2017 började jag utbilda mig till lärare, jag vill helt enkelt sprida kunskap. Vad ska jag annars göra med allt som jag sugit åt mig i 10 års tid? Där föddes idén att skriva en kokbok!

För mig är det viktigt med en bred kunskapsbas eftersom det är en nyckel till att låta kreativiteten flöda!


Antal sidor: 244



Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 295:-



Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close