Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättKreativ skrivande/Kreatywne pisanie

Författare: Zuzanna Domsta

Kapitel med samma titel som boken "Kako cte" är väldigt kort, men viktigast kanske, för där står, vad har hänt i höjdpunkten av mitt litterärt experiment. I kapitlen "Beskrivning" och "Mellan Raderna" tar jag upp frågor inom lingvistik och vetenskap i övrigt och anknyter till kapitlet "Kako cte" samt egna reflektioner. Förutom det, finns i boken omfattande dokumentation av en del av mina tidigare texter. Framför allt faktatexter och dikter från min blogg men också annat. Det finns även ett antal bilder.


Zuzanna Domsta

Jag heter Zuzanna Domsta och är född i Polen i Gdansk, men har tillbringat mycket tid med mormor Jadwiga Kaczmarczyk i Pniewo vid Pultusk. Jag har tidigare givit ut "Grönt Tekniskt Nätverk" där jag tagit upp frågor inom miljöteknik, och det var bara på svenska. Nu skrev jag "Kako cte" som är mer inom lingvistik och är både på svenska och polska. Jag har studerat konst och ser på skrivandet som på ett kreativt och lärorikt arbete.


Antal sidor: 240Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 200:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close