Du har överstigit gränsen för 50 tecken.

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.
Företag
För- och efternamn*
c/o
Adress*
Postnummer*
Hausnummer*
Postort*
Land*
Ange land*
E-postadress*
Stat/Provins
Mobiltelefon*
Antal böcker*
st
Valuta
Styckpris
- inkl moms
Totalt
- inkl moms

köpvillkoren.

Mit der Übermittlung der für die Abwicklung des Rechnungskaufes und einer Identitäts- und Bonitätsprüfung erforderlichen Daten an Klarna bin ich einverstanden. Meine Einwilligung kann ich jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.


Kontakta oss för andra betalsätt.

Ett kvitto på beställningen skickas till angiven
emailadress när köpet är genomfört.
Nedan ser du omslaget till den bok du vill beställa.
Design:
White
Bokstorlek:
Classic
Boktyp:
Omslagstyp:
Person/Org.-nummer*Önskat betalningssättÄnglabloggen

Författare: Lena Lingensjö

Det började som ett par inlägg från livet. Skrivna av ett certifierat medium som liksom alla andra lever här på jorden mitt i vardagsbestyr och bekymmer. Drillad i sin egen sanning utifrån det som ögat kan se och inte se. Utifrån det hjärtat kan känna och själen kan lära fortsatte inläggen i bloggen. Efter uppmuntrande ord från läsare blev bloggen en bok. Luta dig tillbaka i soffan med en kopp kaffe och en filt och låt dig sporras av inläggen och fundera över dina egna tankar. Lena Lingensjö är klar över sin sanning kring hur saker och ting hänger ihop. Hur ser din sanning ut?


Lena Lingensjö

Lena Lingensjö är född och uppvuxen i Medelpad. Hon bor i Sundsvall och jobbar till vardags i en helt vanlig kontorsmiljö. På fritiden driver hon det egna företaget Stjärnstoft. Hon är certifierad änglakortstolkare, meditationsledare och medium. Hennes önskan med att publicera böcker är att dessa ska bidra till andras själsliga och personliga utveckling som i sin tur ska bidra till en mer kärleksfull värld.


Antal sidor: 86Prisexempel, 1 exemplar
Mjukband Basic, svart/vit inlaga - 129:-Nyheter & Bokhandel
bottom-banner-close