Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se

1. Gör din egen kokbok med dina bästa Halloweenrecept. Vi kommer att hjälpa dig med våra skrämmande goda favoriter som kommer att vara roliga för hela familjen;

  • Häxfingrar. Halvera korvarna, sätt mandelspån överst på korven som en nagel och använd ketchup som blod.
  • Marshmallowspöken. Sätt en marshmallow på en grillpinne och rita ögon och mun av smält choklad för att göra dina egna Halloweenspöken.
  • Läskiga ögon. Använd ett kuljärn för att göra runda bollar av kakdeg som du sedan fryser in tills de är lagom hårda. Smält vit choklad och doppa bollarna i chokladen. Dekorera ögonen med röd glasyr som vener och chokladknappar som iris.


2. Skriv dina egna spökhistorier eller samla ihop dina favoriter för att läsa upp dessa på Halloween tillsammans med dina vänner och familj. Men, skyll inte på oss om du får svårt att sova!

3. Om du inte har tid att skapa din egen bok inför Halloween kan du alltid föreviga dina minnen och göra en bok med dina barns fantastiska Halloweenkostymer.


#Solentrostory - "Till min son"

"Gjorde du scrapbooking på 90-talet? Har du fortfarande kvar dina fotoalbum? Jag tror aldrig att jag kan göra mig av med mina. En sak som jag älskar med modern teknologi är att det är så enkelt att dokumentera våra minnen. Jag har bokstavligen talat tusentals foton på mina barn och familj upp över mitt huvud. Men, en sak som jag önskar att jag gjorde mer är att skriva ut dem. Innan smartphones fanns brukade jag skriva ut mina bilder och sätta ihop en scrapbook av dem.

Nyligen fotade vi ett familjeporträtt (av mina talangfulla syster @essiegracek). Äntligen har jag en fotobok och jag är så tacksam att jag gjorde det. Jag älskar att ha denna fotobok att kolla igenom och dagdrömma tillbaka till våra minnen. Eliyanah älskar också att kolla igenom fotoboken, särskilt på hennes pappa. Det är så gulligt!

Tack Solentro för den vackra boken som  ett sätt att dokumentera dessa minnen. Jag hade så roligt med att skapa boken med ert bokskaparsystem. Du har möjligheten att helt och hållet bestämma hur du vill att din bok ska se ut!" - @shestepsbygrace på Instagram.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.