Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se

Vi har lanserat en NY produkt i vårt sortiment – Vår bokstorlek ”XL”!

– 270 x 270 mm
– Hårdband Deluxe: 20-200 sidor

Inlagan trycks på vårt högkvalitativa 170 grams MultiArt Silk papper. Du väljer själv om du vill ha matt eller blankt omslag. Hårdband Deluxe är ett perfekt val för en exklusiv och högkvalitativ fotobok.

TIPS: Har du alla dina fina bilder på Instagram? Välj XL och gör den perfekta Instagramboken med alla dina kvadratiska bilder.


Det är fortfarande några dagar kvar av sensommar tills det är dags att klä på sig den stickade koftan.

Spara alla dina sommarminnen och samla dem i en vacker bok som kommer att göra dig glad hela året!

Har du tillbringat sommaren med vänner? Använd då vår funktion "bjud in andra". Allt du behöver göra är att lägga in emailadresserna i bjud-in-tjänsten på Solentro så skickas en inbjudan ut och hälsningarna och bilderna går rakt in i boken.


Solentro World Photography Award 2019!

Under sommaren kommer vi att samla in fantastiska foton från hela världen. Du kan delta oavsett om du är en amatör eller ett proffs, använd din kreativitet och fånga årets kategori ”vardagsliv”.

Det är lätt att underskatta det enkla i vardagen, men om du försöker att se det från ett nytt perspektiv kan även det enkla bli intressant. Vi vill se hur du kan fånga vardagen, titta noga så hittar du en vacker värld i de tråkiga stunderna.

Posta ditt bästa foto med vardagslivs känsla på Facebook eller Instagram med hashtagen #solentroeveryday. Skicka in ditt foto/foton före den 2019-09-10. Vinnarna kommer att bli utsedda i oktober 2019*.

facebookinstagram


Priser
1:a 5 böcker av din egen bok från ditt bokkonto
2:a 1 bok från ditt bokkonto
3:e - 10:e Vackra presentkort med ett värde på 300 kr**.

Dela Solentro World Photography Award 2019 på Instagram eller Facebook (som en händelse, delning eller en post) och få ett presentkort med ett värde på 150 kr, skicka ett mail till oss med en skärmbild för att få ditt presentkort.

*Du kan delta flertalet gånger med olika foton. Vinnarna kommer att utses av Solentro, juryns beslut är slutgiltigt.

**Skriv in koden när du lägger din beställning så dras rabatten automatiskt när du går vidare. Rabatten gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, gäller en gång per hushåll och frakt tillkommer.


#Solentrostory - "Till min son"

“Till min son... Jag hoppas verkligen att du en dag kommer att hitta en kärlek som din pappa och som jag har. Fram till dess kommer vi att berätta vår historia och göra vårt bästa för att visa vad äkta kärlek är i vårt hem.

Men mellan dig och mig är det 100% okej med din mamma om du tycker att kyssas är lite äckligt tills du är 25!

Tack Solentro för denna vackra fotobok, precis i tid för vår bröllopsdag. Deras fotoböcker är helt anpassningsbara och med en kvalitet som kommer att hålla i många år framöver.”
- @heylauren på Instagram.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.