Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se
Solentro World Photography Award 2019!

Under sommaren kommer vi att samla in fantastiska foton från hela världen. Du kan delta oavsett om du är en amatör eller ett proffs, använd din kreativitet och fånga årets kategori ”vardagsliv”.

Det är lätt att underskatta det enkla i vardagen, men om du försöker att se det från ett nytt perspektiv kan även det enkla bli intressant.Vi vill se hur du kan fånga vardagen, titta noga så hittar du en vacker värld i de tråkiga stunderna.

Posta ditt bästa foto med vardagslivs känsla på Facebook eller Instagram med hashtagen #solentroeveryday. Skicka in ditt foto/foton före den 2019-09-10. Vinnarna kommer att bli utsedda i oktober 2019*.

facebookinstagram


Priser
1:a 5 böcker av din egna bok från ditt bokkonto
2:a 1 bok från ditt bokkonto
3:e - 10:e Vackra presentkort med ett värde på 300 kr**.

Dela Solentro World Photography Award 2019 på Instagram eller Facebook (som en händelse, delning eller en post) och få ett presentkort med ett värde på 150 kr, skicka ett mail till oss med en skärmbild för att få ditt presentkort.

*Du kan delta flertalet gånger med olika foton. Vinnarna kommer att utses av Solentro, juryns beslut är slutgiltigt.

**Skriv in koden när du lägger din beställning så dras rabatten automatiskt när du går vidare. Rabatten gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, gäller en gång per hushåll och frakt tillkommer.


#Solentrostory - Graviditetsjournal

“För några dagar sedan visade jag er en fantastisk bok som jag har skapat hos Solentro i min händelse på instagram. Jag gjorde en graviditetsjournal och med bilder på nyfödda Thalia. Jag gillade verkligen de enkla sidmallarna för att placera ut foton och text.

Jag blev verkligen imponerad av kvaliteten med både mina iPhone bilder och mina kamerabilder och båda ser väldigt klara ut i boken. Det är ett perfekt sätt att spara alla speciella ögonblick.” - @crystal.cara på Instagram.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.