Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se
Få din mamma att le!

Mors dag är en alldeles speciell dag som förtjänar att bli ordentligt firad. Solentro hjälper dig att göra denna dagen speciell både för dig och din mamma!

Skriv ner det på ett papper. När du har tillräckligt med fina ord eller meningar om din mamma kan du börja göra din egen bok på Solentro. På ett snabbt och enkelt sätt kan du skapa din alldeles egna och personliga present till Mors dag. Ett alldeles unikt sätt att berätta för din mamma om hur mycket hon betyder för dig.


Personliga presenter är alltid
mycket uppskattade och ofta den
bästa presenten av dem alla!

Vad väntar du på? Det är både enkelt och roligt - gör din egen bok eller fotobok idag!


Få snyggare bilder till din fotobok!

Vi alla vill ha riktigt snygga bilder till våra fotoböcker oavsett om de är för privat bruk eller inte. Problemet är att du inte vet vart du enkelt kan redigera dina bilder?

Vi har tagit fram 3 stycken gratisprogram som du kan använda dig av när du redigerar dina bilder till din nästa bok eller fotobok.

Pixlr - Pixlr är en webbapplikation och du behöver inte ladda ner något program för att kunna redigera dina bilder. Ett perfekt program för dig som snabbt vill redigera små till medelstora förändringar i dina bilder.

Gimp (Kan vara något avancerat för dess alla funktioner) - Bildbehandlingprogrammet fungerar både för mac och windows och är ett kraftfullt verktyg som kommer så nära Adobe Photoshop som det går. Du kan arbeta med lager, färgkanaler, masker och mycket mer.

Photopea -Även Photopea är en webbapplikation direkt i webbläsaren. Det går att ändra exponeringen, öka mättnaden, använda filter och mycket mer. Programmet kan vara något segt och du kan inte redigera i råfiler, men det är helt gratis.

När du har redigerat klart dina bilder sparar du ner dem i JPEG format, loggar in på ditt bokkonto på www.solentro.se och laddar sedan upp dina bilder under "mina bilder".


#Solentrostory - ”Också kom jag”

”Också kom jag”, en bok i sagoform. En saga berättad av Leia som är huvudpersonen och ett av mina älskade barnbarn. Den är berättad ur hennes synvinkel. Det är härliga och roliga händelser som jag vill förmedla till henne och ett minne av hennes två första år.

I sagan finns olika personer i hennes närhet som berättar om olika minnen. Allt om farmor och farfar, om hennes pappa som liten där allt är invävt i sagan.

Att skriva sagoböcker om nu och förr och att ge barnbarnen minnen från sin barndom är för mig ett arv som jag hoppas kommer att finnas hos dem och som hjälper till när de vill minnas tillbaka. Så tack Solentro för den fina möjligheten. - Kerstin Haakman


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Våriga men fortfarande kalla hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.