Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se

Din önskan är vår lag!

NEW BOOK

“Matt är det nya svarta!” Vet du varför? För att du älskar det!

Ni är flera stycken som har hört av sig till oss och hyllat vårt matta omslag och vi älskar det lika mycket som ni gör. Därför har vi ändrat standardinställningen till matt omslag istället för blankt omslag, med förhoppningen att fler av er kommer att få upptäcka detta fantastiska omslaget.

Självklart kan du fortfarande välja blankt omslag när du lägger din beställning om detta fortfarande är din favorit!


Nu kan du göra dina böcker större och bättre!

Under åren har många av er önskat att kunna lägga till fler sidor i era böcker. Nu är detta äntligen möjligt och du kan nu göra din Maxi Hårdband 200 sidor lång istället för 100 sidor, hur fantastiskt är inte det här?

Tro det eller ej, men förbättringarna slutar inte här. Sidantalets maxgräns har även ändrats för böckerna nedan. Alla dessa förbättringar är tack vare dig!


Maxi Hårdband: 28-200 sidor

Maxi Mjukband: 24-200 sidor
Panorama Hårdband: 28-200 sidor
Panorama Mjukband: 24-200 sidor
Maxi Panorama Hårdband: 28-200 sidor

Solentro strävar hela tiden mot att bli det bästa och enklaste sättet för alla att skapa en personlig bok eller fotobok. Vi lyssnar alltid på din feedback och har du fler idéer skicka gärna ett mail till oss - vi kommer alltid att lyssna på dig!


#Solentrostory - Bröllopsboken

”För att ge min älskade son Pontus och hans fru Nicki ett riktigt fint minne av deras strålande bröllop gjorde jag denna bok på Solentro

Tack vare sagolikt vackra bröllopsbilder av fotograf Joachim Grusell och även några privata foton blev Bröllopsboken något alldeles extra! Brudparet blev oerhört glada över att få sin stora dag i bokform på detta sätt och detsamma gäller för de bröllopsgäster som beställt boken. 

Att välja bland alla fina foton och redigera boken blev för mig ett jätteroligt jobb och en härlig tillbakablick på en dag så fylld av värme och lycka. Detta var min fjärde bok på Solentro, varav en med författarpaketet. Alla med samma utmärkta resultat. Tack!

Bröllopsboken – ett kärleksminne i bokform som nu kan gå i arv i generationer. Så stort värde. Så stor glädje.” - Christina Wendel


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Stora hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.