Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

www.solentro.se

Leverans innan julafton!

Jul


Ordinarie leveranstid: Beställda böcker levereras inom ca 1-2 veckor.

Precis före jul levererar vi ännu snabbare. För att du ska få din bok före julafton behöver vi din beställning så tidigt som möjligt, dock absolut senast måndagen den 17:e december kl 02.00!*


Ju tidigare du beställer desto
tidigare kan vi skicka
ut din beställning!

*Beroende på antalet böcker/bokstorlek så kan det ta längre tid eftersom din order kan vara skrymmande eller skickas som varubrev eller paket. Solentro ansvarar inte för leveransförseningar orsakade av transportören. Vill du vara säker på att din order når dig i god tid till julafton bör du beställa redan i början på december.


"All I want for Christmas is ..." en bok!

Jul

Julen är snart här och vi alla har nu väntat på snö, julsånger och såklart - massor av julklappar.

Vi alla har mycket att stå i samtidigt som vi måste hitta de perfekta julklapparna till alla våra nära och kära... men vi har svaret - en bok.Få saker är bättre att ge bort än en fantastisk bok fylld med underbara minnen.

Till alla er som ska samla in texter och bilder från till exempel vänner eller familjemedlemmar, se till att använda vår funktion "bjud in andra" för att skapa den bästa julklappen någonsin.


Äntligen är den här!

Film - skapa bok

Många av våra kunder har frågat efter en instruktionsvideo om hur man skapar sin egen bok i vårt system och nu är den äntligen här! Kolla in den på YouTube för att se hur enkelt det är att göra din egen bok. Få tips och idéer som du kan använda till ditt nästa projekt.

När du ändå är där, se till att prenumerera för fler kommande filmer.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Vintriga hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.