Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Dela din #solentrostory med oss!

tillmormor/morfar/farmor/farfar


Vi älskar att se våra kunders vackra böcker och speciellt höra om hur boken blev till. Böcker är en fantastisk gåva och tas ofta emot med glädjetårar för det engagemang och den kärlek som du har lagt ner på att skapa en speciell gåva.

En bok kan verkligen betyda extremt mycket för en person. Vi vill gärna att du delar din berättelse med oss om hur din bok kom att skapas och/eller hur den togs emot!


Skriv om din berättelse och lägg
upp inlägget på Instagram
med hashtagen #solentrostory

Kolla även in vår Instagram @solentro.english för inspirerande foton och använd hashtagen #solentrostory för en chans att synas på Solentro.


Populärt i Solentros bokhandel - Iskallt

Köp Claes Ridells bok här: Iskallt

Året är 1963. Den unge kaptenen Carl Hedberg är en framgångsrik officer i den svenska flottan. Carl råkar upptäcka en mystisk smuggelhärva på den skånska västkusten. Händelserna tar honom till Stockholms undre värld och vidare till Los Angeles. Kärleken dyker upp i form av den mörka, vackra läkemedelsforskaren Fatima.


En bok med högt tempo, spänning och mycket värme.

Med över 40 år som internationell managementkonsult har Claes skrivit 4 uppskattade fackböcker om ledarskap och kommunikation. Hans enkla raka sätt att skriva har uppmärksammats av media och bl.a. resulterat i 2 personliga intervjuer i Nyhetsmorgon på TV4.

Efter att ha varit bosatt i England under 20 år och genomfört föredrag och uppdrag i över 50 länder, har han nu landat i Skanör, Skåne. ISKALLT är Claes första roman.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Soliga hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.