Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Bjud in, ge och få!

tillmormor/morfar/farmor/farfar

Du har väl inte missat vår funktion "Bjud in en vän och få en gratis bok eller fotobok"?

BJUD IN, GE OCH FÅ -
HJÄLP EN VÄN OCH SPARA SJÄLV!

Sommaren är officiellt här och det är ofta då som många roliga och spännande saker händer. Äntligen kan du spendera mestadels av din tid utomhus och skapa nya fantastiska minnen. Passa på att hjälpa en vän att komma igång med ett bokprojekt, för en perfekt gåva eller för att hålla alla deras minnen vid liv genom en bok, precis som du.

BONUS: Så fort någon som du har bjudit in gjort en bok kommer du att få en bok eller fotobok gratis!

Klicka här för att bjuda in en vän.


Härliga inspirationsbilder från några kunder!

kundböckerkundböckerkundböcker
kundböckerkundböckerkundböcker

Solentro sponsrade DeafBlind Challenge

Deafblind challengeDeafblind challenge

Dövblinda Torbjörn Svensson tog sin an utmaningen att paddla över Öresund. Paddlingen tog drygt en timme och Torbjörn blev den första dövblinda som tog sig över sundet.

Torbjörns egna ord: "Det är mycket känslor just nu. Dels den enorma glädjen att jag faktiskt fixade det! Jag tog mig över! Men sen också ledsamhet över att vår resa med DBC nu är över. Det har varit fantastiskt att få ha er som sponsorer och det stöd ni har gett. Utan er hade detta aldrig kunnat genomföras! Så stort tack från djupet av mitt hjärta!"

Köp Torbjörns bok här:
Bortom solnedgången
Vad händer när man mitt i livet får ett besked som man inte vill få? Ena dagen lever du ditt vardagsliv som gift småbarnsförälder och nästa dag får du plötsligt veta att innanför de blå ögonen så finns en allvarlig ögonsjukdom som heter Retinitis Pigmentosa? Den tillsammans med din hörselskada innebär nu ett omfattande funktionshinder som heter dövblindhet. Vad händer när man måste ge upp det som man tidigare tagit för givet och anpassa sig till ett nytt liv med försämrad syn och hörsel? Att gå från ditt självständiga liv som lastbilschaufför mot att använda en vit käpp och ledsagare för att ta sig fram. Går allt in i ett evigt mörker eller blir det en sista solnedgång innan dess? Finns det något mer bortom solnedgången? Följ med från början in i en resa av insikter, känslor och tankar med denna bloggbok, som baseras på författarens blogg Att leva med RP.


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Soliga hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.