Den bästa presenten!

Går du ofta runt och funderar på vad som är den allra bästa presenten oavsett vem som ska få den? Vi på Solentro har svaret!

Personliga och unika gåvor tas ofta emot med glädjetårar, bland annat för den tid och energi som du har lagt ner på presenten.

Du behöver egentligen inte vänta på något speciellt tillfälle; alla dagar är unika så se till att ta vara på alla tillfällen som ges!

tillmormor/morfar/farmor/farfar

FOTOBOK MED BARNBARNET

Det finns inte en morförälder/farförälder i världen som inte skulle gråta några tårar över en bok fylld med underbara ögonblick tillsammans med barnbarnet.

Till din pojkvän/flickvän

GE BORT EN KÄRLEKSGÅVA

Skriv vackra texter eller samla de bästa semesterbilderna från er favoritsemester. Eller varför inte både och?

till ditt barn

BARNETS FÖRSTA BOK ELLER ÅRSBOK

Visste du att om ett barn få se bilder på sig själv i hemmet så höjs barnets självförtroende! Bilder på barnet sänder ut en signal om att "Du är viktig och älskad".

matälskaren

KOKBOK

Samla de allra bästa och godaste favorit-recepten och ge bort till matälskaren (vem är inte det?). Det kommer definitivt att bli succé. 

till dig själv

GLÖM INTE BORT DIG SJÄLV

Varför inte unna dig själv en bok eller fotobok med alla dina bästa minnen. Vi lovar dig att du inte ångrar dig. Börja göra din egen fotobok idag!


Solentro sponsrar dövblinda!

Mitt namn är Torbjörn, jag är 34 år gammal, småbarnsförälder och uppvuxen i den lilla orten Höganäs. Den 25:e maj ger jag mig ut på mitt livs största äventyr. Jag ska paddla över Öresund, från Helsingör till Helsingborg, i en kajak.

Det är inte bara en tuff utmaning för att det är väldigt strömt, blåsigt och ett av världens mest trafikerade sund. Jag har dessutom dövblindhet. Hur kommer jag kunna klara av denna utmaning med de förutsättningar som jag har?

"Med på resan" är även Solentro, som har valt att stötta min paddling! Solentro, som jag har varit kund hos i många år, har varit det perfekta alternativet till att ge ut mina två böcker, 520 dagar och Bortom solnedgången

Följ min resa: www.torbjornsvensson.com

Kika dessutom in på www.solentro.se och ta tillfället i akt att skapa just det du drömmer om - inget projekt är omöjligt!


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Våriga hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.