Glad Halloween - gör en spökbok!

Snart är det dags för Halloween. Har du bestämt vad du ska klä ut dig till?

Låt dig inspireras av Halloween och gör en spökbok av alla dina bästa spökhistorier. Hos Solentro kan du göra vilken bok som helst och det är dessutom väldigt enkelt. Läs mer om vad andra tycker om Solentro här.

Glöm inte att ge bort din spökbok till vänner och familj. Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! (OBS! Gäller ej pocket där rabatten redan är inräknad i mängdbeställningen.)


Gör en bok till ditt barn

Många av våra kunder gör böcker om sitt barns första år och/eller en fantastisk fotobok med massor av fina bilder med sitt barn!

Enligt en studie av David Krauss, psykolog i Cleveland, kan man genom att hänga upp familjebilder på väggen höja barnets självförtroende! Krauss rekomenderar att ha bilder av barnet i barnets sovrum för att sända ut en singal om att "Du är viktig och älskad".

Vi på Solentro tror att en fotobok med bilder på ditt barn kommer att ha liknande effekt som att hänga upp bilder på väggen - börja göra din egen bok idag!


Fantastiskt nöjda kunder!

Om du undrar över något när du gör din egen bok eller fotobok är du alltid välkommen att kontakta oss såväl vardag, kväll som helg. Kontakta oss här!


Höstliga hälsningar! 

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.