Tidigare VD-assistent berättar…

Efter att ha arbetat med Solentro i snart ett år så lämnar jag över till min duktiga efterträdare Karolina med både glädje och lite saknad. Glädje eftersom det har varit en rolig tid på företaget där jag tagit med mig många lärdomar, och lite saknad på grund av att jag lämnar ett, enligt mig, toppenföretag.

Under min tid på Solentro har jag arbetat med en mängd olika saker som alla har gett mig olika lärdomar. Det har varit dagligt arbete med kundtjänst och nyhetsbrev men också möten med kunder på mässor, arbete med grafiskt material, strategiska diskussioner och mycket mer. Jag har sedan dag ett alltid känt mig involverad i företaget och att mina åsikter och idéer värdesätts. Jag tror att det är lite grundstenen till Solentro – ingenting är riktigt omöjligt. Självklart finns det rimliga gränser, som hos alla företag med en budget, men så länge man visar på engagemang och intresse kan man verkligen få bli en del i att hjälpa Solentro framåt.

Hampus och Tobias, VD på Solentro, är två eldsjälar som gör Solentro möjligt. Deras engagemang till kunderna och användarvänlighet har gjort mitt arbete lättare, eftersom varje problem ses som en nyckel till att hitta en mer permanent lösning. Att arbeta på ett företag med generellt mycket nöjda kunder är också en bra språngbräda för att lösa problem effektivt. Hampus och Tobias är också väldigt trevliga personer att arbeta med och bjuder ofta på skämt och råd. Då och då tas små pauser för att snacka lite, och minst en gång per termin bjuds på en frikostig after work! Tobias och Hampus är inte heller rädda för att ge ärlig feedback, vilket jag har uppskattat mycket eftersom det gett mig chans att ständigt förbättras.

Andra fördelar med arbetet på företaget har varit flexibla arbetstider och möjligheten till att arbeta hemifrån. Då jag har studerat parallellt med tjänsten så har detta passat mig bra. Kontoret som Solentro är inhyst i bjuder på frukost varje torsdag och har allmänt en mycket trevlig och entreprenöriell atmosfär.

Jag skulle alltså rekommendera Solentro till vem som helst som är sugen på att sätta sig in i ett företag, där idéer och entreprenöriell anda alltid välkomnas och du som person bli sedd och uppskattad för dina bedrifter. Tack för denna tid, Hampus och Tobias!

Vänligen, Julia Arvidsson


Gör dig redo för Halloween!

Är DU redo för årets Halloween firande? Glöm inte att ta med dig kameran och föreviga din kväll med en fotobok från din allahelgonahelg!

Kanske vill du förbereda dig ordentligt och skriva en riktig spökhistoria till Halloween? Vilken du kan dela med dina nära och kära genom att skapa din bok hos Solentro, möjligheterna är oändliga!


Fantastiskt nöjda kunder!


Tacksamma hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.