Sommarläsning!

Vi hoppas att alla våra Solentro-kunder njuter ordentligt av semestern, eller att ni fått chansen att få lite ledigt tidigare under sommaren. På stranden såväl som under regniga dagar passar det sig väl med en bok, och vi på Solentro delar gärna med oss av några av våra favoritböcker som lite inspiration såhär i läsetider!

Paolo Coelho - Alkemisten. ”En tidlös bok om vikten av att våga följa sitt hjärta och inte ge upp sina drömmar.”

Nick Hornby - High Fidelity. “Nick Hornby skriver fantastiskt bra kring musik och har förmågan att koppla även de mest triviala händelserna till en låt eller en känsla på ett målande sätt.”

Philip Pullman – Guldkompassen. “En bok som fungerar för både vuxna och barn, sätter igång fantasin och får dig att känna dig förflyttad till en annan värld.”

Ayn Rand - Och Världen Skälvde. "En episk berättelse om gott & ont, berättat på ett annorlunda sätt. 1200 sidor filosofisk njutning!"


Biljetter till Bokmässan!

Teckna en prenumeration och få biljetter till Bokmässan!

Ska du på Bokmässan i Göteborg i september? Just nu har du som kund hos Solentro möjlighet att teckna eller ge bort en prenumeration på Skriva, Filter eller Offside. På köpet får du två biljetter till Bokmässan. Du betalar 349 - 399 kronor och får biljetter till ett värde av 480 kronor!

Klicka här för att läsa mer och beställa din prenumeration!


Fantastisk kundnöjdhet!


Somriga hälsningar!

/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok,
bloggbok, avskedsbok, "min första bok", projektarbete, födelsedagsbok, ABC-bok, kokbok, egenutgivning, självpublicering.

Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här.
Avsluta din prenumeration? Klicka här.