Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 


...och en önskan om en skön vår och en varm sommar!

I sann Solentro-anda så har det hänt en del sen sist... Solentro fortsätter att växa kraftigt och idag har vi över 43 000 glada bokskapare! Många av dem berättar också vad de tycker - läs mer här.

Det har tillkommit nya sidmallar till boken Classic vilket gör att du har ännu fler möjligheter att utforma din bok på ett så unikt och kreativt sätt som möjligt - lycka till!

Även om du inte besöker Solentro dagligen så kan du enkelt få ett e-postmeddelande när ett nytt inlägg görs på vår blogg!

bloggen kan du läsa om vad Solentro sysslar med, få tips om hur du lättast gör din egen bok och vilka böcker som våra användare gjort - vi länkar även till olika tävlingar och berättar allmänt om bokskapande!

För att prenumerera på vår blogg klicka på länken och ange din emailadress och klicka på Registrera mig till höger på bloggen (se här bredvid): Vem som helst kan göra en egen bok!

PS. Om du inte redan visste det så har vi fantastisk mängdrabatt - 1⁄2 priset! Läs mer här.

 

 

Certifierad e-handel! 
 


Glöm inte att Gilla oss på Facebook - tack för ditt stöd!

Hälsningar/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

 

För mer inspiration om
bokskapande följ vår blogg och kolla in Facebook!


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.