Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 


...och ett stort tack för året som gått!

Tack för alla underbara kommentarer som ni delar med er av - det värmer och hjälper Solentro i rätt riktining! Vi arbetar framåt med att utöka och förbättra möjligheterna för Dig och ditt bokskapande!

"Jag har med glädje gjort en bok! Är mycket nöjd med resultatet och har påbörjat fler projekt hos er. Mina gamla texter blir som nya i ny skepnad. Eftersom jag är en äldre man så är, trots alla digitala texter, den tryckta bäst!"
/Urban Modigh, Västra Frölunda

Se fler kommentarer här.

Vid skapandet av en egen bok eller fotobok kan man ibland behöva lite inspiration - musik brukar fungera väldigt bra och efter ett tips från en av Solentros användare så ville även vi dela med oss av denna låt - enjoy!

Behöver du hjälp eller om du undrar över något så går det bra att ringa eller mejla oss, vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

Tel: 040-78 300
E-mail: info@solentro.com

 

 

Certifierad e-handel!

 
 


Glöm inte att Gilla oss på Facebook - tack för ditt stöd!

Hälsningar/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

 

För mer inspiration om
bokskapande följ vår blogg och kolla in Facebook!


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.