Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

En minne för livet - en bok till din pappa!

Christian Stadeus från Älmhult ville hedra sin pappa på hans födelsedag genom att ge honom en bok med berättelser och hälsningar från vänner och familj! Det är väldigt enkelt att skapa en bok tillsammans med andra. Allt du behöver göra är att lägga in emailadresserna i bjud-in-tjänsten på Solentro så skickas en inbjudan ut och hälsningarna och bilderna går rakt in i boken. Läs mer här - lycka till!

Jag ställde lite frågor till Christian och längre ner ser ni bilder från när hans pappa mottog boken.

Hur kom du på idén med att göra en egen bok att ge bort som present?
- Jag ville ge honom en personlig 70-årspresent med mycket tanke & kärlek och presenten skulle även vara varaktig. Att göra en personlig bok med hjälp av familj, släkt, vänner och arbetskamrater på Solentro tyckte jag var den perfekta presenten.

Vad var roligast med att göra din egen bok?
- Det var att få läsa alla hälsningar, tal och berättelser till min pappa från familj, släkt, vänner & arbetskamrater. Medan jag skrattade och blev rörd om vartannat så lärde jag känna min pappa på många nya sätt. Att även få se en egen bok växa fram med layout, bilder & texter var mycket roligt. Slutligen var reaktionen från min pappa då han fick boken mycket kul att se.

Har du några tips till andra som vill göra en egen bok?
- Tänk på vem du vill ge en bok och vilken känsla du vill förmedla med den. Var tydlig med vad du vill med boken då du skickar ut inbjudningarna till att skriva i boken. Slutresultatet, dvs känslan, av boken påverkas av allt från bokens layout till hur texter och bilder blir.

Vad har det betytt för dig och personen som fick boken?
- Det var den finaste presenten som jag kunde ge och den har gjort att jag lärt känna min pappa på många nya sätt. Dessutom blir det en fin bok att minnas honom med den dag han går bort. Boken har skapat mycket glädje och väckt många minnen för min pappa. Det har blivit en fin gåva som han alltid kan titta i och bli glad över.

Precis så som Christian beskrev gick även jag och min bror tillväga när vi för ca 5 år sedan gjorde en personlig bok till vår pappa på hans 55-årsdag, det var starskottet för Solentro, du kan läsa mer om det här.

Det är väldigt viktigt för oss att det känns tryggt för Dig att handla över nätet - Solentro är en certifierad e-handelsbutik - läs mer här!

 

 

Certifierad e-handel!

 
 

Du glömmer väl inte Fars Dag söndagen den 13 november?!

Fars Dagliga hälsningar! 
/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

För mer inspiration:
 


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.