Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Gör din egen bok!

Historikern Stig Ewaldson från Viken är en av många som har valt att göra en egen bok hos Solentro!

Jag ställde lite frågor och längre ner ser ni bilder från hans bok.

Hur kom du på idén med att göra en egen bok?
- Jag har forskat mycket i lokal historia och skrivit en hel del artiklar om bland annat Viken. Det kändes därför ganska naturligt att sammanställa mitt material i bokform för att sedan kunna sälja den. Jag visste också att många i Viken tyckte det var intressant med lokalhistoria.

Vad var roligast med att göra din egen bok?
- Det är att ha fått lansera den i trakten vilket har lett till att jag har varit ute och hållt föredrag och medverkat på olika jippon där jag kunnat sälja den och berätta om Vikens historia. Boken finns också lokalt i bokhandeln och på biblioteken - det känns så klart extra roligt!

Har du några tips till andra som vill göra en egen bok?
- Eftersom mitt intresse och kompetensområde var just historia och skrivande så behövde jag lite hjälp med layout, det är nog ett tips - att låta någon annan göra det man inte själv kan.

Vad har det betytt för dig och din omgivning att du gjort en bok som du kunnat dela med dig av?
- Socialt så har det öppnat upp för många nya möten, jag har träffat otroligt mycket nytt folk och det är många utflyttade Vikenbor som hört av sig och önskat köpa boken!

Jag tycker det är fantastiskt kul att Stig på egen hand sammanställt något som så många andra önskar ta del av - nu kan vem som helst som är intresserad enkelt ta del av Vikens historia!

Hos Solentro är det du som väljer vilken typ av bok du vill göra, möjligheterna är oändliga! Du som beställare är ansvarig utgivare samt rättighetsinnehavare av innehållet.

 

 

Gör din egen
bok idag!

 
 

PS. Håll utkik efter nästa nyhetsbrev - då kommer vi att berätta om lite roliga förbättringar!

Bokliga hälsningar! 
/
Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

För mer inspiration:
 


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.