Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Du vet väl om att DU är fantastisk!

Häromdagen ställde jag och brorsan oss vid en väldigt trafikerad gång- och cykelväg i centrala Malmö (vid den vackra kanalen) och spred lite glädje!

Och med tanke på de varma reaktionerna så fungerade det... dels hade vi skyltar med texten " Du är fantastisk! " och vi sade det dessutom till de förbipasserande! 

TV4 Nyheterna uppmärksammade det och filmade oss - kolla på klippet här!

Du kan också sprida glädje i din stad!

Det kändes framförallt fantastiskt med alla varma leenden som mötte oss och speciellt underbart kändes det när någon svarade; " Tack, det där behövde jag verkligen höra idag! "

Då blir man extra glad... det ger så mycket tillbaka att ge - för oss betyder nämligen ordet Solentro att just ge!

Att ge vad som verkligen betyder något och som inspirerar och ger glädje i livet, Solentro har vi skapat utifrån den filosofin.

Det var ju så det hela startade - idén till Solentro kläcktes för drygt fem år sedan när jag och min bror ville ge något alldeles speciellt till vår pappa på hans 55-årsdag!

Vill du läsa mer, klicka här!

 

 

Boken kom igår och är supersnygg. Som illustratör är jag petig med bildåtergivning, jag blev jättenöjd med trycket - djupa levande färgnyanser och fin skärpa. Snyggt! Jättenöjd, tackar!
/Silvy Strand, Romakloster

Vill du läsa om hur DU kan göra din egen sagobok - klicka här!

 
 


Glöm inte bort att du är fantastisk!
/Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

För mer inspiration:
 


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.