Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Idén till Solentro kläcktes för drygt fem år sedan när jag och min bror ville ge något alldeles speciellt till vår pappa på hans 55-årsdag - vi bestämde oss för att samla ihop hälsningar från familj och vänner och samlade alla dessa i en liten bok. Det fanns ingen som kunde hjälpa oss med detta. Det enda som fanns var fotoalbum men vi ville ge bort en riktig bok med personliga texter. De tekniska lösningarna som används för fotoböcker fungerar inte för den som vill berätta en historia där texten står i centrum och vi var inte intresserade av att bara ge bort ett fotoalbum. Så vi gjorde det själva…

Boken blev så uppskattad att vi gjorde en likadan till vår mamma och när alla som varit med och hjälpt till fick se böckerna så hörde de av sig till oss och gjorde beställningar… så det var bara för mig och brorsan att sätta igång! Så här skriver Helsingborgs Dagblad: ”Pappa hemma i Bjuv har förstås fått sin födelsedagsbok nytryckt av Solentro.” - läs mer här!

Idag gör människor i 15 länder böcker och fotoböcker hos Solentro och det främsta budskapet är alltid kärlek. Detta tycker vi är väldigt inspirerande!

Apropå kärlek så bara måste jag dela med mig av det här klippet (jag vet att många redan sett det - 68 miljoner!!! - men jag kan se det om och om och om igen…):


PS. Använder du Internet Explorer 9 (IE 9) måste du i nuläget klicka på den grå ikonen Kompatibilitetsvy i adressfältet (bredvid Uppdatera-ikonen) så att ikonen ändras från en kontur till en blå enfärgad knapp. Övriga webbläsare fungerar som vanligt.
 

 

 

 
 

Enjoy! 
/
Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

För mer inspiration:
 


 
 

Vår välkomstrabatt (50 kr) gäller endast våra böcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.