Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Ålder spelar ingen roll när man gör sin egen bok!

Sven Lundin (80 år gammal) gjorde sin bok hos Solentro - han skrev om sitt liv, sina minnen och upplevelser. Han tryckte sedan upp ett 20-tal böcker och gav till alla sina barn och barnbarn.

Gissa om det blev en uppskattad present? Ett minne för dem att ta med sig resten av sina liv men också möjligheten att föra hans ord vidare till kommande generationer!

Vid 94 års ålder debuterar Visbybon Leopold Brunner som författare med den självbiografiska boken "Den ofrivillige soldaten" som handlar om hans tid som soldat i tyska armén under andra världskriget.

Marianne Coyet (98 år gammal) är aktuell med "Kärlekens händer", berättelser som knyter samman hennes livserfarenheter.

Det är ALDRIG för sent!

Vi här på Solentro tycker det är helt fantastiskt och framförallt viktigt att de många berättelser som finns hos våra äldre kommer ut så att vi alla kan ta del av vår gemensamma historia - risken är annars att mycket viktiga, intressanta och roliga saker glöms bort!

Jag hoppas fler gör som Sven eller de andra författarna och tar tillfället i akt och gör sin egen bok!

Så här skrev Sven till Solentro:

"Hej på Er!!!! Min bok har blivit mycket populär i familjen och har även spritts sig utanför. Här kommer några synpunkter från några läsare av min bok "Mitt LIV".

"Hej Morfar. Vill bara tacka så jättemycke för Din fina bok! Det var underbart och härligt att få läsa om ditt liv och den tiden som har varit. Puss och Kram Karolina (barnbarn)"

Barnbarns sambo; "Tack för en intressant läsning. Jag kunde inte sluta förrän jag hade läst hela boken. Jag läste den på julaftonen. Intressant att du har så bra minne för händelser och namn."

Många varma Hälsningar en mycket nöjd MITT LIV författare Sven"

Vad väntar du på? Dela med dig du också!

Varma hälsningar,
Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För mer inspiration: 

 

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.