Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Den ljuva sommartid är här!

Vi älskar sommaren, kanske är det därför Solentro innehåller ordet sol ;) ?!

Den svenska sommaren är speciell. I söder är det ljust till långt in på kvällen och i norr är det ljust nästan dygnet runt. Stränderna är många och skärgården unik. Vi har gott om plats och allemansrätten gör att vi alla kan vandra och se oss omkring.

Vi önskar och hoppas att du får en underbar sommar och njuter redan idag. Varva ner, njut av ögonblicket och glöm inte att lukta på de gula rosorna.

Vi hoppas sommaren fyller dig med energi och inspiration så att du forstätter leka och skapa i livet!

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."
- Mark Twain

PS 1 Bara en knapp vecka kvar att lämna din hälsning till Kronprinsessan Victoria & Daniel - lämna din hälsning här!

PS 2 Till dig som gör nybeställningar av äldre böcker, glöm inte att GRANSKA din bok på nytt så att den är så som du tänkt dig - de förbättringar som Solentro utfört under den senaste tiden kan ha påverkat dina befintliga böcker!

Du har väl kollat in Hampus blogg med tips och trix om bokskapande och annat som kanske kan inspirera dig i din kreativa process!

Sommarpresent från Pocketklubben och Solentro!
Bli medlem i Pocketklubben så får Du 150 kr att handla för hos Solentro.

Soliga hälsningar,
Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare

Hos Solentro skapar man sin egen bok , fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

 

  

 

 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.