Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 

 
 


Idag har kronprinsessan namnsdag och den 19 juni gifter hon sig!

Vi har en idé - vi tänker samla svenska folkets hälsningar och göra en kunglig bröllopsbok som vi skickar till kungafamiljen! Tänk vilken gåva, en bok fylld med personliga hälsningar och foton från svenska folket!

Klicka här för att lämna din personliga bröllopshälsning!

Kunglig bok

Hur kom idén till?

Solentro erbjuder sedan länge våra kunder ett enkelt sätt att samla in hälsningar när man gör en egen bok. Denna tjänst används flitigt när människor gör böcker till någon som fyller år eller som i detta fall, när någon gifter sig.

- Vi tyckte det skulle vara roligt att bjuda in hela svenska folket att lämna en hälsning nu när det är kungabröllop, berättar Hampus Schildfat.

Men tänk om det blir tusentals hälsningar?

- Det hoppas vi på, vi kan trycka böcker upp till 300 sidor så vi kommer att få plats med många hälsningar, därefter får vi väl göra flera band, säger Tobias Schildfat med ett leende.

Vad tror ni kungahuset kommer att tycka om denna present?

- De kommer så klart att få väldigt många fina presenter men denna kommer att vara speciell. Den består av personliga hälsningar från svenska folket och det tror jag kommer att bjuda dem på en mycket fin upplevelse. Personliga hälsningar direkt från folket de företräder, så det blir förhoppningsvis mycket uppskattat, säger Hampus Schildfat.

Tipsa gärna dina vänner och för att läsa vår pressrelease klicka här!

Bästa häsningar,

Bröderna Hampus & Tobias Schildfat, grundare
Hampus och Tobias

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.