Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Är det solen, tro?
Solen skiner och sommaren har börjat, så visst är det Solentro! :) Vi vill passa på att önska alla våra kunder och bokskapare en riktigt, riktigt skön sommar. Glöm inte bort att lukta på blommorna, dricka hallonsaft, äta bullar och njuta av allt vad årstiden har att bjuda.

Helt säkert kommer det upplevelser som leder till nya berättelser och minnen. Låt upplevelserna flöda rakt in i en egen bok som blir till ett minne för livet.

Sommarpresent!
Solentro bjuder dig på 150 kr att handla för. Använd följande kod vid beställning (gäller t o  m den 31 juli 2009):

juli09100sv

Solentro håller öppet hela sommaren och levererar böcker precis som vanligt. Beställer du före klockan åtta en måndag skickas boken vanligtvis ut onsdagen veckan efter.

Visste du att…
Visste du att vi idag har fler träd i Sverige än för 100 år sedan? En del av dessa träd växer i Dalarna och där tillverkar Grycksbo Paper ett papper som heter G-Print enligt en patenterad metod. Det lämpar sig utmärkt både för text och bild. Samtidigt har Grycksbo Paper ett starkt miljöengagemang och ett ständigt fokus på hållbar utveckling vilket ligger helt i linje med filosofin hos Solentro. Därför har vi valt G-Print till alla våra böcker. Fler träd till kommande generation, inte färre.

 

Soliga sommarhälsningar från Solentro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.